ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα είμαι ηγέτης»!

Χαρούμενος που ανήκει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς κατά την παρουσίασή του, που δεν φοβήθηκε να αναλάβει... χρέη ηγέτη στην ομάδα, να μιλήσει για τον τρόπο που τον «κέρδισε» ο Νταμπίζας, αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Μπεργκ! Τι είπε για την επιστροφή Καραγκούνη.

«Θα είμαι ηγέτης»!

Ο Κροάτης επιθετικός ξέρει πως ήρθε σε ένα «μεγάλο σύλλογο» και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προσφέρει με την πράσινη φανέλα. Αφού λοιπόν υπογράμμισε πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος, αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή του Νίκου Νταμπίζα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Πέτριτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Μπεργκ, ξεκαθάρισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει τους στόχους του το τριφύλλι, ενώ μίλησε για τον Γιώργο Καραγκούνη… εκφράζοντας την πίστη πως θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα κριτήρια επιλογής του Παναθηναϊκού: «Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που υπέγραψα και όλα πήγαν καλά. Χαίρομαι που είμαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις, να παίξω το συντομότερο δυνατό. Πρώτα απ’ όλα, γιατί ένιωσα από την αρχή ότι η ομάδα και ο κ. Νταμπίζας με θέλουν. Είχαμε καλές συζητήσεις, ήταν ειλικρινής, μου εξήγησε τα πάντα και το εκτιμώ. Γιατί σημαντικό για μένα είναι ότι όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος. Μίλησα με τον προπονητή μου, τον κ. Κόβατς στην Κροατία και με προέτρεψε να έρθω, μου είπε τα καλύτερα και ότι χαίρεται για μένα, που θα κάνω μία τόσο καλή επιλογή».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Στο πρώτο σκέλος, όπως είπα όταν ήρθα, πιστεύω να είμαι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες. Μετά τα ιατρικά οι γιατροί μου είπαν 3 βδομάδες. Ελπίζω να είμαι έτοιμος νωρίτερα και να παίξω. Θέλω να παίξουμε στα πλέι οφ και να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Να παίξουμε στο ΟΥΕΦΑ και όλα να πάνε καλά για εμάς λίγο περισσότερο. Πρώτα απ’ όλα, να βγούμε στην Ευρώπη».

Για την παρουσία του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος. Είχαμε καλή συνεργασία στο Αμβούργο. Είναι καλός, όλοι το έχετε δει. Παίξαμε καλά ματς μαζί στο Αμβούργο και ελπίζω ότι θα τα επαναλάβουμε εδώ. Πιστεύω ότι δεν θα μου πάρει καιρό να προσαρμοστώ, ξέρω τον Μπεργκ, τον Πράνιτς, τον Σίλντεφελντ. Γνώρισα και τα άλλα παιδιά, είναι καλοί και βρήκα καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστώ σύντομα. Η σύζυγος μου είναι Ελληνίδα και αυτό θα με βοηθήσει.

Για το που αλλού μπορεί να αγωνιστεί, εκτός από κλασικός φορ: «Στο Αμβούργο παίξαμε πολλές φορές με δύο επιθετικούς. Έπαιξα στην κορυφή ή πίσω. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι. Είμαι χαρούμενος και στις δύο θέσεις.

Για το αν θα αναλάβει το ρόλο του ηγέτη: «Σε κάθε ομάδα μου ήμουν ηγέτης. Είτε με νέους, είτε με έμπειρους. Πάντα έπαιρνα την ευθύνη. Η ομάδα έχει νέους, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κοιτάς την ηλικία. Κοιτάς την αξία. Σαφώς η εμπειρία βοηθάει. Όμως υπάρχουν νέοι αλλά καλοί παίκτες, οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα».

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Τα ελληνικά μου δεν είναι καλά ακόμα. Θα τα βελτιώσω σύντομα, άλλωστε μιλάω πέντε γλώσσες. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Είναι μικρό αλλά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μου αρέσει που οι οπαδοί είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο και ανυπομονώ να παίξω. Δεν θέλω να υπόσχομαι πολλά στους οπαδούς. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλά σε κάθε ματς, να τα δίνει όλα και να τους κάνει χαρούμενους».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη: «Μου ευχήθηκε καλή τύχη. Αυτό μόνο. Μιλήσαμε ώρες για τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρετε πόσο τον αγαπάει. Είναι πιθανό να γυρίσει, είναι πιθανό. Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...