ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει… φρένο ο Μπράμος

Να σταματήσουν το ρυθμό της Λαμποράλ Κούτσα είναι ο στόχος των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, όπως τόνισε ο Μάικ Μπράμος.

Θέλει... φρένο ο Μπράμος

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους μέσα στη σεζόν και υπογράμμισε πως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι για να περιοριστούν τα επιθετικά ατού των Βάσκων.

«Η Λαμποράλ Κούτσα έχει κάποιους νέους παίκτες, αλλά τους ξέρουμε. Τους αντιμετωπίσαμε ήδη δύο φορές φέτος, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί διαθέτουν καλούς σουτέρ και δημιουργούς, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά και συγκεντρωμένοι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους και να μην τους επιτρέψουμε να βρουν τέτοιον ποτέ. Την περασμένη φορά τους αφήσαμε να το κάνουν και δεχτήκαμε 55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι σε μια ισπανική ομάδα, γιατί έτσι κερδίζουν αυτοπεποίθηση και βάζουν όλα τα σουτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...