Δώνης: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Λάμπρος Ντόκας
10.01.2014 | 11:46
Δώνης: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός γκρέμισε στο ματς με τον Παναιτωλικό όσα έχτιζε τον προηγούμενο καιρό, με τον Χρήστο Δώνη, να εξηγεί αλλά όχι και να δικαιολογεί, πως οι «πράσινοι» επηρεάστηκαν από τη διακοπή των γιορτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του του Τάσου Δώνη στη Νοva:

Για την κακή εμφάνιση και την ήττα στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο 2014. Ήμασταν κακοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και δεν μας βγήκε τίποτα. Το προσπερνάμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ερωτηθείς αν επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός από τη διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Για όλες τις ομάδες η διακοπή του πρωταθλήματος είναι κάτι περίεργο. Ήταν το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, ήταν δύσκολο, έχουμε μια νεανική ομάδα και σίγουρα επηρεαστήκαμε. Αλλά δεν το λέω ως δικαιολογία. Σίγουρα ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Και μίλησε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε τον αγώνα και θα προχωρήσουμε όπως μας αναλογεί, έχοντας μια καλή συνέχεια. Έχουμε δείξει σε πολλά ματς το κακό μας πρόσωπο, όμως πιστεύω ότι στην πορεία θα βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στο ματς με τον Πανιώνιο και να προχωρήσουμε. Ο Πανιώνιος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και έχει καλούς επιθετικούς, όμως νομίζω ότι αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Τέλος σχολίασε και την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς από τον Παναθηναϊκό λέγοντας: «Σίγουρα όταν έρχεται τέτοιο όνομα στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη μεταγραφή. Θα μας βοηθήσει και πιστεύω ότι ο κόσμος θα τον αγαπήσει και θα είμαστε όλοι μια χαρά».