ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευχαριστεί τον «πράσινο» λαό!

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης που τον καλεί να δώσει δυναμικό «παρών» την προσεχή Κυριακή.

Ευχαριστεί τον «πράσινο» λαό!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Α1 βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους του Τριφυλλιού που δίνουν ανελλιπώς δυνατή παρουσία στις αναμετρήσεις του τμήματος στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Ρούση επιθυμούν και στον δεύτερο γύρο την αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού με απώτερο σκοπό να προσφέρουν όμορφο θέαμα, να κορυφωθεί η προσπάθειά τους και να επιτευχθούν οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (12/1), όπου οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό στις 3μ.μ. στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης, οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορούν να προμηθεύονται το Ημερολόγιο του Συλλόγου.

Τέλος, όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών οι οποίοι θέλουν να προμηθευτούν το Ημερολόγιο 2014 του Παναθηναϊκού Α.Ο μπορούν μέσω του γνωστού τρόπου της αντικαταβολής (τηλ επικοινωνίας 2106444401/2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.