ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορεί να δώσει πολλά ο Πέτριτς»

Βέβαιος πως ο Μλάντεν Πέτριτς μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο συμπατριώτης του, Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του.

«Μπορεί να δώσει πολλά ο Πέτριτς»

Μια μεταγραφή που θα βγάλει δύο κερδισμένους, τον παίκτη αλλά και την ομάδα που τον απέκτησε, θεωρεί αυτή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος εκτιμά πως ο 32χρονος φορ είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

«Μπορεί να προσφέρει πολλά. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικούς συλλόγους. Παίξαμε μαζί στην εθνική και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτησή του», ανέφερε ο Πράνιτς στην «Πράσινη».

«Ήταν σίγουρα δύσκολο να πειστεί να έρθει στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως είναι μια καλή εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Για τον Πέτριτς είναι σημαντικό να παίζει, αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό γιατί απέκτησε έναν πολύ καλό και έμπειρο παίκτη. Μπορεί να δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα. Αν δείτε τους αριθμούς του, όπως στο Αμβούργο που πέτυχε 67 γκολ, πιστεύω πως θα τα πάει εξίσου καλά κι εδώ», πρόσθεσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το δικό του ρόλο στη μεταγραφή, με το «ψηστήρι» που έκανε στον συμπατριώτη του, ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε: «Μίλησα μαζί του πριν αποφασίσει, του εξήγησα πώς είναι τα πράγματα και τι μπορεί να περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Ήταν δική του επιλογή, αλλά προσπάθησα να του δώσω εικόνα για την ομάδα, τους οπαδούς και την Αθήνα». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.