ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Σκέτο όνειρο ο Διαμαντίδης! (vid)

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο του γνωστού φίλου του Παναθηναϊκού, Sopist με κάποιες από τις στιγμές, όπου ο μεγάλος αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν «παρών»!

Σκέτο όνειρο ο Διαμαντίδης! (vid)

Το Βίντεο δεν έχει φοβέρες assist και τρελά καρφώματα. Εμπεριέχει στιγμές που τις βλέπεις να περνάνε μπροστά σου σαν ένα όνειρο σαν μια αιωνιότητα εκεί που πιστεύεις πως όλα έχουν τελειώσει, πως ο αγώνας έχει χαθεί.

Ήσουνα πάντα εκεί Δημήτρη είτε με ένα κλέψιμο είτε με ένα rebound είτε με ένα εκτός ισορροπίας τρίποντο Είτε με μια τάπα.

Σε ευχαριστώ όχι μόνο για τις κούπες και τις χαρές, αλλά κυρίως γιατί εσύ πρεσβεύεις με το “παραπάνω” τα Παναθηναϊκά ιδεώδη: αγάπη, πάθος, δουλειά, αφοσίωση, σεβασμό κτλ. Σε ευχαριστούμε Δημήτρη γιατί “πάντα ήσουν εκεί”, το μήνυμα του δημιουργού του εν λόγω βίντεο.

[jwplayer mediaid=”7317″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...