ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη νίκη, κοιτάμε παρακάτω»

Στο τακτικό κομμάτι εστίασε ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος που επεσήμανε το που κρίθηκε η νίκη του Παναθηναϊκού κι εμφανίστηκε προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας.

«Μεγάλη νίκη, κοιτάμε παρακάτω»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Λαμποράλ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κορμιά να παίξει άμυνα, αλλά εστιάζει περισσότερο στην επίθεση και διαθέτει πολύ καλό τρανζίσιον και πολύ καλό passing game στο μισό γήπεδο. Εμείς έπρεπε να περιορίσουμε αυτά τα στοιχεία. Στην άμυνα κάναμε πολλά από αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην τακτική, ενώ έπρεπε να είχαμε ισορροπημένη επίθεση, κάτι που καταφέραμε παρότι κάναμε 13 λάθη. Με τις αλλαγές στα πικ εν ρολ ελέγξαμε την περιφέρεια και κάναμε πολλές παγίδες στο λόου ποστ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το να κερδίσεις εδώ είναι κάτι πολύ δύσκολο, κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά ο όμιλος είναι φωτιά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή αμυντική ομάδα, με παίκτες συγκεντρωμένους σε αυτό το κομμάτι, ενώ στην επίθεση βελτιωνόμαστε από προπόνηση σε προπόνηση και παιχνίδι σε παιχνίδι. Φιλοσοφία μας είναι να χτυπάμε στις αδυναμίες του αντιπάλου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...