ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία

Το «πράσινο» φως από τους Κινέζους «συμπαίκτες» περιμένει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να τελειώσει το θέμα του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην τελική ευθεία

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ κινείται υπό άκρα μυστικότητα, δίχως να διαρρέει το παραμικρό. Όπως σας είχαμε γράψει και πριν από λίγες μέρες, η υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία και σύντομα θα μάθουμε επισήμως τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα.

Η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως η απόφασή του είναι η ομάδα να κινηθεί με άξονα μία «κάβα» που αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ! Για την ακρίβεια πρόκειται για 45 εκατ. ευρώ που αφορά στο άνοιγμα και 25 εκατ. ευρώ, τα οποία προορίζονται για την άμεση ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θυμίζουμε ότι μόλις είχε βγει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου, το ποσό το οποίο επιβεβαιωνόταν ήταν κοντά στα 35 εκατ. ευρώ. Όπως και να’ χει, μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία θα γίνει γνωστή σύντομα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.