ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζουν οι κορίτσαροι

Σε μία επιβλητική νίκη έφτασαν για μία κόμη φορά τα κορίτσια του Παναθηναϊκού .Αυτή τη φορά συνέτριψαν τον Ίκαρο Καλλιθέας με 79-31!

Συνεχίζουν οι κορίτσαροι

Οι κορίτσαροι του «τριφυλλιού» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας στο άδειο λόγο τιμωρίας «Τάφο του Ινδού».

Από την αρχή ήταν ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Από το δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινες είχαν σταθερό προβάδισμα με πάνω από δέκα πόντους και τα κορίτσια του Ίκαρου Καλλιθέας ποτέ δεν κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο σκορ.

Κορυφαίες για το «τριφύλλι» ήταν οι Ντέλβα και Γέμελος με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα, έκαναν πάρτι στο αντίπαλο καλάθι και τελείωσαν το παιχνίδι με διαφορά 48 πόντων.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 13-4, 39-18, 60-21, 79-31

Παναθηναϊκός: Καλέντζου, Γέμελος 19 (3), Πριονά 3 (1), Χριστινάκη 9, Μαγκλάρα 3, Κοσμά, Σλούκα, Κορακίτη 2, Χρονοπούλου 11, Καβάσιλα 9, Ντέλβα 21, Θεολόγου 2

Ικαρος Καλλιθέας (Λειβάδης): Σταμάτη 8(1), Καλογήρου 4, Παπαϊωάννου, Αθανασίου, Κολλάτου 4, Σώμου 3(1), Νιάρχου, Σαλιάϊ 1, Γιαννακοπούλου 2, Πασχοπούλου, Κυριακοπούλου 9.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...