ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Ασάνοβιτς: «Έρχεται για πολλά γκολ ο Πέτριτς»

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον Μλάντεν Πέτριτς μια παλιά δόξα του Παναθηναϊκού κι ένας από τους μεγαλύτερους Κροάτες ποδοσφαιριστές, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Ασάνοβιτς: «Έρχεται για πολλά γκολ ο Πέτριτς»

Ο «Ασα», μιλώντας στη Real News, δεν αμφιβάλλει καθόλου για την προσφορά που μπορεί να έχει ο συμπατριώτης του στους «πράσινους». «Το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ένα τεράστιο κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο ισχύει για τον Πέτριτς. Έρχεται για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να αισθανθεί πάλι σημαντικός στην ομάδα του και να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έρχεται για να πετύχει πολλά γκολ», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Γκόραν Βλάοβιτς, απάντησε: «Ο Γκόραν πέτυχε πολλά γκολ με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 29). Μακάρι ο Μλάντεν να τον ξεπεράσει».

Όσο για τις πιθανότητες του 32χρονου άσου να είναι στην αποστολή της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: «Η Κροατία διαθέτει μια φουρνιά με σπουδαίους επιθετικούς, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα. Όμως ο Πέτριτς δεν είναι τυχαίος επιθετικός, δεν υστερεί σε τίποτα. Έχει αποδείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Εφόσον παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό, ο Κόβατς θα τον καλέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ