ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δε χάνει η Κατάνια, με DNB η Νουμάνθια

Ένα μικρό, για τα δεδομένα της ημέρας, κουπόνι κρατάμε σήμερα στα χέρια μας με τους αγώνες για τη Superleague, την Premier League, την Serie A και την Primera Division να τραβούν την προσοχή μας.

Δε χάνει η Κατάνια, με DNB η Νουμάνθια

Στην Ελλάδα το παιχνίδι έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι το Ατρόμητος – Ολυμπιακός, ενώ στην Ισπανία μετά το χθεσινό 0-0 της Ατλέτικο Μ. με την Μπατσελόνα, σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ εκτός έδρας.

Με διπλή ευκαιρία η Κατάνια

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου από την Ιταλία και τον αγώνα Αταλάντα – Κατάνια όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95. Η Κατάνια είναι αήττητη στα τελευταία έξι (ανεξαρτήτου έδρας) απέναντι στην Αταλάντα! Πάντως τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους στο Μπέργκαμο ήρθαν ισόπαλα, με τα τρία από αυτά να μένουν στο 0-0! «Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω…». Η έκφραση αυτή ταιριάζει γάντι στην Κατάνια σχετικά με επανεμφάνιση του ηγετικού χαφ Λόντι, που πραγματικά έκανε τη διαφορά στον αγώνα με την Μπολόνια και έφερε την πρώτη νίκη για την ομάδα του μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτή ήταν πραγματικά μια νίκη ανάσα για την Κατάνια, που μπορεί να παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έπιασε στους 13 βαθμούς τη Λιβόρνο. Έτσι, ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, κυρίως επειδή έχει ξανά στις τάξεις τον χαφ Λόντι, που είναι σίγουρα παίκτης – βαρόμετρο και φάνηκε αυτό από την απουσία του τόσο καιρό από την ομάδα και άσχετα με το γεγονός ότι δεν πήρε στην Τζένοα τις ευκαιρίες που άξιζε. Πάνω του θα στηρίξει ο Ντε Κάνιο την προσπάθεια τον δεύτερο γύρο.

Over 2.5 στο Κόβεντρι – Κρόουλι

Από την Α’ Αγγλίας κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Κόβεντρι – Κρόουλι σε απόδοση 1.90. G/G έληξαν τα εννιά τελευταία παιχνίδια της Κόβεντρι, αλλά και 12 Over 2,5 στα 14 τελευταία της ματς, ενώ η Κρόουλι δέχτηκε γκολ και στις επτά τελευταίες της εξόδους. Η Κόβεντρι Μπορεί να τα… χρειάστηκε, αλλά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας δύσκολα με 2-1 εκτός έδρας της Μπάρνσλεϊ, ουραγού στην Τσάμπιονσιπ. Ακόμα και κόντρα σε ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία υψηλότερα, το συγκρότημα του Πρίσλεϊ έδειξε ότι δικαίως υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από αυτήν φέτος κι αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, θα είναι πιθανότατα ανάμεσα στις ομάδες μπουν στα πλέι οφ. Στο πρωτάθλημα άλλωστε πήρε πολύ μεγάλο διπλό στο εξάποντο παιχνίδι με τη Ρόδεραμ και πλέον βρίσκεται στο -7 από την προνομιούχο εξάδα. Εκείνο πάντως που συνεχίζει να προβληματίζει, είναι η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η Κόβεντρι. Ό,τι ακριβώς έκανε η Κόβεντρι στο δικό της ματς Κυπέλλου, έπαθε και η Κρόουλι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρίστολ Ρόβερς, που παίζει στη League 2. Αν και κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της ως το φινάλε, είδε μέσα σε οχτώ λεπτά να έρχονται τα… πάνω-κάτω κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που δίνει μπροστά στο κοινό της η Κρόουλι, αλλά και τέταρτο στα πέντε τελευταία, νικώντας όμως μόνο μία φορά σε αυτό το διάστημα. Στη League 1 βέβαια προέρχεται από το «χρυσό» τρίποντο επί της Νοτς Κάουντι, το οποίο την έφερε στο +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη μετά και τα χθεσινά ματς.

Με DNB η Νουμάνθια κόντρα στην Εϊμπάρ

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου από τη Β’ Κατηγορία κρατάμε το «Διπλό» DNB της Νουμάνθια με αντίπαλο την Εϊμπάρ σε απόδοση 2.25. Να βάλει τέλος στην περίοδο «κοιλιάς» του τελευταίου ενάμιση μήνα θέλει η Νουμάνθια, πετυχαίνοντας τη 2η (μόλις) νίκη της στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (1-4-2) στις τελευταίες 7. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -1 από τη ζώνη των πλέι οφ και ως εκ τούτου διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για να πετύχουν κάτι καλό στο τέλος της σεζόν. Βέβαια, πρέπει να αποβάλλουν το «ιό των ισοπαλιών», ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με το σερί των 6 τελευταίων «εκτός» να είναι χαρακτηριστικό: 2-4-0.

Ξεσπάει η Ούλκερ, άγχος και Under στο ντέρμπι ουραγών της Γερμανίας

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου κρατάμε από τη Γερμανία το Under 154.5 στον αγώνα Μπεϊρούθ – Τούμπινγκεν σε απόδοση 1.90. Ντέρμπι ουράς αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στις δύο τελευταία θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-13. Το άγχος θα έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το ματς γιατί γνωρίζουν ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη και πάνω από αυτές υπάρχουν θεωρητικά ποιοτικότερες ομάδες. Μεγάλο το όριο των 154.5 πόντων που προσφέρεται για τόσο σημαντικό ματς. Επίσης η Τούμπινγκεν έρχεται από 65-82 με την Σ. Όλιβερ, 68-78 με Λούντβιγκσμπουργκ και 64-74 με Άλμπα ενώ η Μπεϊρουθ έρχεται 73-79 με Τρίερ, 77-83 με Μιτελντόιτσερ και 75-75 με Άρτλαντ. Η επιλογή μας το Under 154.5. Από την Τουρκία επιλέγουμε το over στους συνολικούς πόντους της Φενέρ στον αγώνα με αντίπαλο την Ολίν Εντιρνέ σε απόδοση 1.83. Θυμόμαστε από την Ελλάδα ότι όταν ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς ερχόταν από άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη, στην Α1 διέλυε συνήθως τον αντίπαλο. Ο Ομπράντοβιτς τώρα είναι εξοργισμένος με τις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα και παραδοσιακά θα έχει βάλει «καψώνια» στους παίχτες του. Σήμερα αναμένεται να νικήσει πάρα πολύ εύκολα την Ολίν και να κάνει μεγάλο σκορ. Η Ούλκερ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Τουρκία με 82 πόντους ανά παιχνίδι ενώ η Ολίν έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 87 πόντους ανά παιχνίδι. Οπότε το αποψινό παιχνίδι βολεύει την Ούλκερ να «ξεμπουκώσει» και να σκοράρει πολλούς πόντους για να κάνει μια εύκολη νίκη. Επιλογή το Over 87.5 πόντοι της Ούλκερ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE