ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρατάει στο «Μαδριγάλ» η Σοσιεδάδ

Μετά από ένα διήμερο σε έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς, το κουπόνι της Δευτέρας μπορεί να μην είναι «πλούσιο» σε επιλογές, αλλά δε λείπουν οι στοχηματικές ευκαιρίες.

Κρατάει στο «Μαδριγάλ» η Σοσιεδάδ

Στην Ελλάδα, στη Σούπερλιγκ η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Άρη, ενώ δραστηριότητα υπάρχει και στη Φούτμπολ Λιγκ. Στην Αγγλία η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα και δράση έχουμε τόσο στην Ιταλία, όσο και την Ισπανία.

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Σοσιεδάδ, στην οποία πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.93. Η αναμέτρηση του «Μαδριγάλ» ρίχνει σήμερα την αυλαία της 19ης αγωνιστικής για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ, 4 ημέρες μετά τη μεταξύ τους ισόπαλο 0-0 του «Ανοέτα» για τους «16» του Κόπα ντελ Ρέι και 3 ημέρες πριν από τη ρεβάνς, η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο «Μαδριγάλ». Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα 4 τελευταία «εντός» για την Πριμέρα, με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει σήμερα να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της τελευταίας περιόδου, με τους Βάσκους να προέρχονται στο πρωτάθλημα από ένα σερί 5 «κολλητών» νικών (κέρδιζαν με 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο ντέρμπι της Βασκονίας της προπερασμένης Κυριακής, 05/01) και να μετρούν μόνο 1 ήττα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (8-1-1).

Νικάει την αποδεκατισμένη Γλυφάδα ο Πανηλειακός

Δυνατό σημείο προκύπτει από τη Φούτμπολ Λιγκ και την αναμέτρηση Γλυφάδα – Πανηλειακός στην οποία θα επιλέξουμε το «Διπλό» σε απόδοση 1.75. Για τους γηπεδούχους δεν τίθεται θέμα προσπάθειας παραμονής στην κατηγορία, καθώς το ρόστερ έχει αποψιλωθεί, ωστόσο σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτή να κατέβει σε όλα τα ματς. Γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα και σήμερα να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τσακύρης, Αφράτης, Πασάι, Νίκου, Τσούρης, Ζάχι και Κατσαηδώνης, οι οποίοι προέρχονται απ’ τη δεύτερη ομάδα και θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, η Γλυφάδα θα παρατάξει μια κανονική ομάδα, αποτελούμενη από 18 παίκτες. Ειδάλλως, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ξανά –όπως έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου- με 10 παίκτες το ματς. Στον Πανηλειακό από την άλλη, Δεν ήταν επιτυχημένο το ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα στον πάγκο του, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων. Σ’ ένα απ’ τα υποτιθέμενα βατά ματς, οι Πελοποννήσιοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και «κόλλησαν» στην ισοπαλία, χωρίς να καταφέρουν έτσι να απομακρυνθούν απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα, ωστόσο, απέναντι στην αποδεκατισμένη Γλυφάδα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Over στο Γαλατασαράι – Μερσίν

Τέλος, στο Μπάσκετ, θα πάμε με το Over 157.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Γαλατασαράι – Μερσίν. Αναμένεται ένα εύκολο βράδυ για τους πρωταθλητές Τουρκίας αλλά φυσιολογικά το χάντικαπ δίνεται σε πολύ ψηλά επίπεδα οπότε δεν θα ασχοληθούμε με πρόβλεψη για το πόσο όρεξη θα έχουν οι παίκτες της Γαλατασαράι να ανοίξουν την διαφορά. Το Over 157.5 έχει ενδιαφέρον. Η Γαλατασαράι στα τελευταία έξι παιχνίδια της (Ευρωλίγκα και Τουρκία) έχει δείξει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από πριν. Έτσι τα αποτελέσματα όλα είναι μεγάλα σκορ (84-94, 84-90, 98-77, 85-73, 94-79, 87-81). Η Μερσίν είναι από τις παραδοσιακά Over-ομάδες της Τουρκίας και έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 83 πόντους ανά παιχνίδι. Επιπλέον τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ήταν 95-68, 84-73, 79-79 (106-99 μετά από παράταση) και 105-67. Από όλα αυτά τα δεδομένα προκύπτει η επιλογή που είναι Over 157.5.

Eπισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα για όλα τα αποτελέσματα μέσω του Live Score μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE