ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα στην εβδομάδα του Ολσεν

Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Πάτρικ Ολσεν. Χαμηλούς τόνους κρατούν από την ΠΑΕ.

Μέσα στην εβδομάδα του Ολσεν

Τη στιγμή που οι πληροφορίες ότι το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον παίκτη να επιθυμεί να αγωνιστεί στους «πράσινους» είναι όλο και περισσότερες, η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι ο Δανός μέσος της Ιντερ δεν έχει πάψει να απασχολεί, αλλά δεν έχει γίνει, για την ώρα, κάποια κίνηση.

Όπως διευκρινίζει η ΠΑΕ μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες απόκτησής του είναι 50-50.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι θα βρεθούν στο παιχνίδι Παναχαϊκή – Καλλιθέα οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας. Οι δυο άνδρες πηγαίνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιων δανεισμών και με την ευκαιρία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ