ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα ταιριάξω με τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις του Μλάντεν Πέτριτς από τον Παναθηναϊκό, τα όσα είδε στο ματς με τον Πανιώνιο και γιατί είναι σίγουρος ότι θα ταιριάξει.

«Θα ταιριάξω με τον Παναθηναϊκό»

Τη βεβαιότητα ότι θα ταιριάξει στον Παναθηναϊκό και θα τον βοηθήσει εξέφρασε ο Μλάντεν Πέτριτς μιλώντας στην εφημερίδα Πράσινη.

Ο Κροάτης παρακολούθησε την αναμέτρηση των πράσινων με τον Πανιώνιο και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο.

«Μου άρεσε πολύ η ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά. Αν είχαμε τελειώσει τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε, θα ήταν ένα εντελώς άλλο ματς», ανέφερε ο Πέτριτς και συμπλήρωσε :

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάπου χάθηκε η συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είδα πολύ καλά στοιχεία στο επιθετικό μας παιχνίδι. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα ταιριάξω με την υπόλοιπη ομάδα και θα βοηθήσω», κατέληξε ο Κροάτης άσος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...