ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα πήγαν καλά οι «πιστολέρο»

Το Σαββατοκύριακο (12/13-1) πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του A’ Κυπέλλου στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε. στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

Τα πήγαν καλά οι «πιστολέρο»

Οι αγώνες ήταν διπλοί και ο νικητής και η τελική κατάταξη, προέκυψαν από το άθροισμα των βαθμών των δύο ημερών.

Συνολικά έλαβαν μέρος 64 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 25 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στους αγώνες με 5 αθλητές. Πρέπει να ληφθεί υπόψη, ότι για τη συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες, πρέπει ο αθλητής ή η αθλήτρια, να περάσει το κατώτατο όριο σε κάθε κατηγορία, σε αγώνες που διοργανώνονται μέσα στη χρονιά και που έχουν την εποπτεία της Ομοσπονδίας.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών

O Δημήτρης Κρανάς σταθερός στις  επιδόσεις του  και τις δύο μέρες  1098/1200 (548 το Σάββατο και 550 την Κυριακή) κατετάγη 11ος ανάμεσα στους 30 καλύτερους σκοπευτές της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Κατσίρης, κατετάγη 12ος με σχετικά καλές επιδόσεις 1091/1200 (544 το Σάββατο και 547 την Κυριακή), ο Νίκος Κοκκινάκης που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με το Tριφύλλι κατετάγη 13ος 1090/1200 (533 το Σάββατο και 557 την Κυριακή). Τέλος  24ος στην γενική κατάταξη  κατετάγη ο Γιάννης Καμπούρης καθώς αγωνίστηκε μόνο την πρώτη ημέρα με πάρα πολύ καλή επίδοση 558/600, το ίδιο και ο Διονύσης Λιβέρης 28ος 544/600.

Η συνολική εμφάνιση των πράσινων πιστολιών, μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλή καθώς πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...