ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… μάθημα του Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών που δεν τον ικανοποίησε, αποτελεί μάθημα για όλους.

Το... μάθημα του Πεδουλάκη

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς, δεν είχαμε ενέργεια. Μάλλον δεν είχαμε και μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν τελείως λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε απ’ την τακτική για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μία διαφορά. Με προβληματίζει η εικόνα των παιδιών, τα οποία παραδώσανε μία διαφορά. Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλά πώς πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά ριμπάουντ; Εκεί δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά απ’ τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προσπαθεί μέσα απ’ την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Καλή συνέχεια στην Πάτρα κι εμείς προχωράμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...