ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανάκριση» σε Αλαφούζο

Τι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους μικρομετόχους για μεταγραφές, αδειοδότηση, πωλήσεις παικτών και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Διαβάστε λεπτομέρειες…

«Ανάκριση» σε Αλαφούζο

Μπορεί οι βασικοί μέτοχοι να… έλαμψαν δια της απουσίας τους, αλλά οι λιγοστοί μέτοχοι που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, δεν άφησαν σε… χλωρό κλαρί τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις. Ο τελευταίος, φυσικά, απάντησε σε όλα τα «καυτά» θέματα.

Αναλυτικά

Μεταγραφές και πωλήσεις

«Αποκτήσαμε τον Πέτριτς έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος εξετάζουν κάποιες ακόμη περιπτώσεις και αν βρουν κάτι καλό, στα οικονομικά μας, ίσως γίνει κι άλλη μεταγραφή. Αν καταλάβουμε τη δεύτερη θέση, που είναι ο μεγάλος στόχος μας, δεν θα πουλήσουμε κανένα νεαρόπαίκτη. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επένδυση είναι η ακαδημία μας και θέλουμε να επενδύσουμε στα ταλέντα μας. Ειδικά η ομάδα Κ17, η οποία έχει άφθονο ταλέντο, θα βγάλει ακόμα καλύτερους» 

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αγωνιστικό κομμάτι και τα «νεκρά» διαστήματα

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή για το θέμα, αλλά ούτε αυτός έχει συγκεκριμένη εξήγηση. Είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η απειρία των μικρών, αλλά και ότι οι έμπειροι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο.  Στο προπονητικό μας κέντρο γίνεται πολλή και καλή δουλειά σε καθημερινή βάση. Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ακαδημίας παράγουν έργο και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα τους. Έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μου, όπως και της διοίκησης. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη»

Αδειοδότηση

«Είμαστε αισιόδοξοι για την αδειοδότηση, έχουμε οικονομικά θέματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι». Τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος: «πρόσφατα έγινε έλεγχος στην ΠΑΕ από τη Grand Thorton και λάβαμε καθαρό πιστοποιητικό, σε αντίθεση με το περσινό, το οποίο ήταν γεμάτο παρατηρήσεις. Αυτό μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Επίσης, φέτος υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια στις πληρωμές και αυτό λειτουργεί υπέρ μας».

Το «Απόστολος Νικολαϊδης» και τα «όργανα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε ότι στόχος είναι οι εργασίες στη Λεωφόρο, για την ανακαίνισή της, να αρχίσουν τον Μάιο, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Επίσης, οι μικρομέτοχοι ζήτησαν από τον Αλαφούζο να ακολουθήσει πιο επιθετική πολιτική εναντίον της Superleague και τη ΕΠΟ. «Μας έχουν μουρλάνει στο πρόστιμο» σχολίασε ένας μικρομέτοχος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...