ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με το μυαλό στην Εφες

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες για το τρίτο παιχνίδι για το Τοπ 16 με την Ανατολού Εφές.

Με το μυαλό στην Εφες

Οι πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Εφές για την 3η αγωνιστική του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο Τοπ 16 και θέλουν να κάνουν το 3/3 για να συνεχίσουν τα επιτύχει αποτελέσματα.

Μπορεί η νίκη επί της Λαμποράλ να ήταν σημαντική αλλά το σημαντικότερο είναι να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους. Είναι σημαντικό να σκεφτεί κανείς ότι ο όμιλος του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος γι αυτό οι πράσινοι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι, κάτι, άλλωστε που το δηλώνουν άπαντες στην ομάδα, παραμένοντας προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Ο εξάστερος περιμένει και τη συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του στην αναμέτρηση για ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.