ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φωνάζει» με… στόχο ο Ολυμπιακός

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Α1, οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρόμενοι για τον ημιτελικό του Κυπέλλου(!!), «φωνάζοντας» προφανώς για τη συνέχεια...

«Φωνάζει» με... στόχο ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Στις 3 Ιανουαρίου 2013 η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο με την οποία κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την πλήρη αδιαφορία τους στις παραβατικές συμπεριφορές των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού για τη ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο της ομάδας μας 27,6’’ πριν το τέλος του αγώνα που δημιούργησαν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού των αθλητών και των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι οι διαιτητές όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τον Ειδικό Πειθαρχικό Κώδικα του ΕΣΑΚΕ (άρθρο 20) που όριζε τη διακοπή του αγώνα αλλά δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στο φύλλο αγώνα που θα είχε ως συνέπεια την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή.

Γι’ όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός ζήτησε τον έλεγχο των συγκεκριμένων διαιτητών και την επιβολή κυρώσεων, ενώ παράλληλα απαίτησε τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επάρκεια της διαιτησίας σε αγώνες μείζονος σπουδαιότητας όπως οι επερχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων, προκειμένου να διαφυλαχθεί επιτέλους το κύρος και η ισονομία που απαιτούν οι θεσμοί για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...