ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Mπαϊράμι για την πρόκριση

Ο Εμίρ Μπαϊράμι επανέρχεται μετά από 108 ημέρες αποθεραπείας και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά για το Κύπελλο.

Με Mπαϊράμι για την πρόκριση

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει για 45 λεπτά τον Μπαϊράμι και το πιο πιθανό είναι να τον βάλει από την αρχή.

Το 3-0 υπέρ των πράσινων από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο όμως δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού για αλλαγές.

Χθες στη διάρκεια του διπλού έδειξε ότι σκέφτεται εκτός από το 4-4-2 να παίξει και με 4-2-3-1.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στις δύο περιπτώσεις αμυντικό χαφ θα είναι ο Χρήστος Δώνης με τον Ζέκα είτε δίπλα του είτε εσωτερικό μέσο. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε την ίωση, που είχε και θα αγωνιστεί. Από κει και πέρα το πιο πιθανό είναι να δούμε και τον Αμπέντ στην ενδεκάδα (είναι τιμωρημένος και δεν παίζει στη Βέροια), σίγουρα τον Κλωναρίδη στην επίθεση με έναν εκ των Καρέλη, Αντζαγκούν μαζί του.

Στην άμυνα ο Κοτσόλης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Σπυρόπουλος, αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Χουχούμης κι οι Τριανταφυλλόπουλος (δεν παίζει με Βέροια λόγω τιμωρίας), Ρισβάνης στο κέντρο της άμυνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...