ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκκληση στον κόσμο από τον «3D»

O Δημήτρης Διαμαντίδης κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Εφές.

Εκκληση στον κόσμο από τον «3D»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου (Παναθηναϊκός, Εφές και ADIDAS)

«Δε σκεφτόμαστε το 2-0. Εξ αρχής έχουμε πει πως κοιτάμε κάθε ξεχωριστά. Έχουμε παίξει δύο αγωνιστικές, έχουμε δύο νίκες, αλλά δε λέει τίποτα. Η φάση είναι μεγάλη σε διάρκεια. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Η Εφές είναι μία καλή ομάδα, παρά τις δύο ήττες. Όλες οι ομάδες σε αυτήν τη φάση είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ευελπιστούμε ο κόσμος της ομάδος να είναι κοντά μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος έστειλε το μήνυμα: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ηθικό μας είναι υψηλό έπειτα το 2-0, αλλά η φάση έχει 14 αγωνιστικές και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κι αύριο (17/1). «Είναι λάθος να βλέπουμε τη βαθμολογία. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ με το κεφάλι χαμηλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.