ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να συνεχίσει νικηφόρα

Να πάρει τη 2η νίκη της θέλει η ομάδα του βόλεϊ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παμβοχαϊκό με στόχο φυσικά τη σωτηρία.

Να συνεχίσει νικηφόρα

Τη Δευτέρα οι πράσινοι έκαναν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή και θέλουν να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το καλό για τον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Κώστας Στιβαχτής μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι στο επίσημο site της Ομοσπονδίας, λέγοντας: «Δεν είχαμε την πολυτέλεια να χαρούμε τη νίκη μας με την Παναχαϊκή γιατί ακόμα έχουμε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξέρουμε όλοι πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έχουμε βελτιώσει το σερβίς και την άμυνα μας αλλά ακόμα πρέπει να κάνουμε πολλά.

Η σωτηρία της ομάδας είναι μία διαρκής μάχη και ένα προσωπικό στοίχημα για όλους τους παίκτες. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη αν και ξέρουμε πως δεν θα είναι η σωτηρία μας αλλά θα κρατήσουμε χαμηλά όλες τις ομάδες ενόψει των πλέι άουτ».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.