ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over το Λιρς – Μπριζ, κρατάει η Λίνκολν

Με αρκετές προτάσεις θα κινηθούμε σήμερα καθώς το κουπόνι μας περιέχει αμφίρροπες αναμετρήσεις που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον

Over το Λιρς - Μπριζ, κρατάει η Λίνκολν

Με αρκετές προτάσεις θα κινηθούμε σήμερα καθώς το κουπόνι μας περιέχει αμφίρροπες αναμετρήσεις που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την 20η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο κυνήγι των «ερυθρόλευκων» έχει δύσκολη έξοδο στη Ν. Σμύρνη. Στην Αγγλία η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η Σίτι που βρίσκεται στο… κατόπι της φιλοξενεί την Κάρντιφ. Στην Primera Division η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εκτός κόντρα στην Μπέτις, ενώ τέλος στην Ιταλία Ρόμα και Γιουβέντους παίζουν στην έδρα τους με Λιβόρνο και Σαμπντόρια αντίστοιχα λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το κύπελλο.

«Άσσος» με Draw No Bet η Σάντερλαντ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Premier League και τον «Άσσο» Draw No Bet της Σάντερλαντ με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον σε απόδοση 2.15. Ξεκινάει σήμερα, με 7 αναμετρήσεις, η 22η αγωνιστική για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στο «Στάδιο του Φωτός» η αναγεννημένη Σάντερλαντ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, προσβλέποντας σε μία νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Οι «μαυρόγατες» προέρχονται από 3 «κολλητές» νίκες (για 3 διαφορετικές διοργανώσεις), ενώ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ μετρούν μόλις 1 ήττα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (2-3-1). Μπορεί να παραμένουν εντός της ζώνης του υποβιβασμού, όμως οι 17 βαθμοί φέρνουν πλέον τους γηπεδούχους μόλις στο -1 από τη «γραμμή σωτηρίας». Ταυτόχρονα, ένα ενδεχόμενο σημερινό τρίποντο θα αποτελέσει και το καλύτερο τονωτικό ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης στο «Ολντ Τράφορντ» για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Η Σάντερλαντ είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς επί της Γιουνάιτεντ και πάει στον επαναληπτικό, για να υπερασπίσει αυτό το σκορ. Η Σάντερλαντ είναι αήττητη στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της με τη Σαουθάμπτον (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), με 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Θα κρατήσουμε τον «Άσσο» με κάλυψη στο Draw No Bet, που σημαίνει πως αν ο αγώνας έρθει ισοπαλία παίρνουμε το στοίχημά μας πίσω.

Κρατάει κόντρα στην Μπρέιντρι η Λίνκολν, Άσσος η Φλίτγουντ

Παραμένουμε στο «Νησί» αλλά περνάμε στην Κόνφερενς όπου έχουμε επιλέξει το Χ2 της Λίνκολν με αντίπαλο την Μπρέιντρι σε απόδοση 2.05. Από την Β’ Αγγλία θα πάμε με τον «Άσσο» της Φλίτγουντ με αντίπαλο τη Χάρτπουλ σε απόδοση 2.00. Δεν είχε συνέχεια η μίνι… κατηφόρα που έχει πάρει η Φλίτγουντ Τάουν στο φινάλε του 2013, καθώς το 2014 μπήκε με θετικό τρόπο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 της Άκρινγκτον την Πρωτοχρονιά, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 της Ντάγκεναμ, πραγματοποιώντας σχετικά καλή εμφάνιση. Απαραίτητες οι νίκες για τη Φλίτγουντ Τάουν, τη διατήρησαν εντός της πρώτης επτάδας της βαθμολογίας, με διαφορά τριών πόντων απ’ την τρίτη θέση και αντίστοιχη απ’ την 8η Νιούπορτ Κάουντι. Ενισχύθηκε με τον μέσο Άλεξ Μάροου, που ήρθε δανεικός απ’ την Μπλάκμπερν.

Over 2.5 στο Λιρς – Κλαμπ Μπριζ

Περνάμε στο Βέλγιο όπου το σημείο της ημέρας εδώ προκύπτει από τον αγώνα Λιρς – Κλαμπ Μπριζ και είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.80. Από έξι σερί Over 2,5 προέρχεται η Λιρς ανεξαρτήτως έδρας. Από την άλλη πλευρά αήττητη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς η Κλαμπ Μπριζ, προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας.

Over 2.5 στο Ρεάλ Μαδρίτης Β’ – Σπόρτινγκ Χιχόν

Από την Ισπανία κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα της Β’ κατηγορίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης Β και της Σπόρτινγκ Χιχόν σε απόδοση 1.80. Από 2 «κολλητές» ισοπαλίες με σκορ 2-2 προέρχονται οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 3 αγωνιστικές (0-2-1). Βέβαια, η εκτός έδρας ήττα από τη Μούρθια της 15ης Δεκεμβρίου (3-1) είναι και η μοναδική τους στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (2-2-1). Το συγκρότημα του Εουσέμπιο Σακριστάν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ως εκ τούτου το τρίποντο σήμερα κρίνεται επιτακτικό. Βέβαια, οι εντός έδρας επιδόσεις χρήζουν άμεσης βελτίωσης, με την Μπάρτσα να μετρά μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία ματς μέσα στο «Μίνι Εστάντι» (1-1-5). «Παρελθόν» αποτελεί από την ομάδα ο ταλαντούχος Παραγουανός επιθετικός Τόνι Σανάμπρια, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα. Αποθεραπεύθηκε πλήρως και επιστρέφει ο μπακ Πλάνας. Το νικηφόρο 1-0 επί της Μιραντές του περασμένου σαββατοκύριακου αποτέλεσε την 6η νίκη της Χέρκουλες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (6-0-2 το σερί). Η ομάδα από το Αλικάντε φαίνεται να έχει μετατρέψει σε… μακρινό παρελθόν το άσχημο πρόσωπο των πρώτων 12 αγωνιστικών, έχοντας βγει από την «επικίνδυνη ζώνη» και έχοντας αυτή τη στιγμή «αέρα» 4 βαθμών (27 έναντι 23 της 19ης Χιρόνα, που έχει αγωνιστεί ήδη). Η διοίκηση δικαιώνεται για την απόφαση να στηρίξει τον Κίκε Ερνάντεθ, με τον πρώην τεχνικό του Άρη και του Λεβαδειακού να πιστώνεται αυτή την αγωνιστική μεταμόρφωση. Να τονιστεί, τέλος, ότι η Χέρκουλες προέρχεται από 3 «κολλητά» διπλά. Ο νεαρός Καρμπονέλ από τη β’ ομάδα και ο Χάβι Ερβάς θα πάρουν τη θέση στο αρχικό σχήμα των τραυματιών Παμαρό και Έκτορ Γιουστέ αντίστοιχα.

«Διπλό» η Φίτεσε, με κάλυψη η Βαλβάικ

Στην Ολλανδία έχουμε επιλέξει το «Διπλό» της Φίτεσε μέσα στην Τσβόλε σε απόδοση 1.90 και τον «Άσσο» Draw No Bet της Βαλβάικ κόντρα στην Γκρόνιγκεν σε απόδοση 1.96. Με καλό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο η Βαλαβάικ, μια και πήρε τους βαθμούς που της επέτρεψαν να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, στις οποίες ήταν τη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεδομένα έχει παραστάσεις από την κατηγορία και τη σχετική εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. «Η ομάδα μας έχει την ποιότητα που απαιτείται για να παραμείνει στην κατηγορία», σχολίασε πρόσφατα ο μπακ Αμιό. Τις προηγούμενες μέρες η ομάδα ακολούθησε μίνι προετοιμασία στην Τουρκία, όπου και έδωσε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια. Στα μεταγραφικά, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο και η μόνη αλλαγή ήταν η παραχώρηση του φορ Σλάχερ στην Κόβεντρι. Ο αγώνας Τσβόλε – Φίτεσε είναι γειτονικό ντέρμπι, χωρίς ιδαιίτερη αντιπαλότητα. Αήττητη η Φίτεσε στα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ τους, έχοντας κερδίσει μάλιστα τα πέντε από αυτά. Η Φίτεσε έχασε την ευκαιρία να κάνει γιορτές μόνη της στην κορυφή, μιας και μετά την ισοπαλία με τη Χέρακλες την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, απέκτησε συγκάτοικο τον Άγιαξ. Αυτό πάντως δεν αλλάζει ότι η πορεία της είναι πέρα από κάθε προσδοκία και αυτό που ενθουσίασε είναι η δυναμική που έβγαλε η ομάδα στο να κάνει πρωταθλητισμό, με τους περισσότερους να την αμφισβητούν, πιστεύοντας ότι δεν θα αντέξει μέχρι τέλους. Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά, πήρε δανεικούς από την Τσέλσι τον Τραορέ και από τη Σπόρτινγκ τον Λάμπιαντ. Δικό της έκανε από τη Ραντ τον 19χρονο φορ Τζόρτζεβιτς, αλλά και τον χαφ Ατσέντε από την Τσβόλε. Αποχώρησαν από την άλλη ο αμυντικός Χάτσινσον (ΑΜ 1/0) και ο εξτρέμ Κακούτα (ΕΠ 12/1).

Σταματάει το σερί ηττών ο Άρης, το παλεύει η Καχασόλ για το κύπελλο

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα στην Ελλάδα όπου κρατάμε το -3.5 του Άρη κόντρα στον ΚΑΟΔ σε απόδοση 1.87. Στο πρώτο μισό της περιόδου ο ΚΑΟΔ είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η πέμπτη θέση που κατέχει είναι η καλύτερη της πρόσφατης ιστορίας του και έχει ως highlight τη νίκη επί του Ολυμπιακού πριν δύο αγωνιστικές. Ο Άρης χωρίς ξένους ήδη πρέπει να θεωρείται επιτυχημένος αφού θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Σήμερα με νέο κόοουτς ο Άρης είναι σχεδόν απίθανο να κάνει άλλη μια τόσο απαράδεκτη εμφάνιση όπως αυτή με τον Κολοσσό. Ο ΚΑΟΔ είναι άνετος βαθμολογικά και παρά την βαθμολογική του θέση δεν είναι ακόμα σε θέση να περνάει από δύσκολες έδρες όπως το Αλεξάνδρειο. Το παιχνίδι είναι καθαρά στα μέτρα του Άρη ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες. Θα εμπιστευθούμε την έδρα με το μικρό χάντικαπ -3.5. Άρης -3.5. Από την Ισπανία έχουμε επιλέξει το +7.5 της Καχασόλ/Σεβίλλη κόντρα στην Μπανταλόνα σε απόδοση 1.85. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την είσοδο στο Final-8. Η Μπανταλόνα με 8-7 και η Καχασόλ με 7-8 παλεύουν για δύο θέσεις μαζί με τις Χιπουσκόα, Σαραγόσα και Λαμποράλ. Και οι αγωνιστικές που απομένουν για το κλείσιμο του πρώτου γύρου είναι δύο. Το παιχνίδι λοιπόν αναμένεται κλειστό ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η Καχασόλ χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη γιατί με ήττα αποκλείεται οριστικά. Επίσης έχει το θετικό ότι έχει ήδη νικήσει τις Σαραγόσα και Λαμποράλ και σε περίπτωση ισοβαθμιών είναι από πάνω (Σαραγόσα και Λαμποράλ αναμετρώνται αύριο). Η Μπανταλόνα με απλή νίκη λογικά καθαρίζει αν και πάει Βαλένθια την επόμενη αγωνιστική. Μεγάλο το χάντικαπ των 7.5 πόντων για τέτοιο ματς και θα το εμπιστευθούμε. Κλείνουμε με το Under 144.5 πόντους στον αγώνα της Λε Μαν με τη Ναντέρ σε απόδοση 1.90. Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια. Η πρωταθλήτρια Ναντέρ πάει στην έδρα της Λε Μαν που πάντα ξεκινάει για πρωτάθλημα αλλά κάπου στα πλέι-οφ χάνει την επαφή. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά το Νοέμβριο και τότε η Λε Μαν νίκησε 69-67, αποτέλεσμα που κατέγραψε την πρώτη φετινή ήττα της Ναντέρ στην Γαλλία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και τώρα η Λε Μαν βρίσκεται και καλύτερη αγωνιστική φόρμα. Αναμένεται πολύ σκληρό ματς όπως δηλαδή και το παιχνίδι του Νοεμβρίου. Το 144.5 που δίνεται για όριο είναι μικρό αλλά για αυτό το ζεύγος φαντάζει μεγάλο. Η Λε Μαν εντός έδρας ρίχνει αισθητά το ρυθμό των παιχνιδιών της και έχει ξεπεράσει το σημερινό όριο δύο φορές στα επτά παιχνίδια που έδωσε εκεί. Επιπλέον οι μέσοι όροι της εντός είναι 67.4-69.1. Το αποψινό ντέρμπι είναι καθαρά ματς ρυθμού και ο ρυθμός θα καθοριστεί από τους γηπεδούχους. Οπότε η επιλογή μας είναι Under 144.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE