ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εκπληκτική ατμόσφαιρα, χωρίς ακρότητες»

Νέο μήνυμα της ΚΑΕ προς τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει μόνο με την φωνή του στο ντέρμπι της Δευτέρας και να μην υπάρξουν «παρατράγουδα». «Να δείξουμε σε όλους πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ», αναφέρεται σχετικά.

«Εκπληκτική ατμόσφαιρα, χωρίς ακρότητες»

Η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Τη Δευτέρα 20/1/2014 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική αλλά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν. Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ (ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μ.μ. και οι θύρες ανοίγουν στις 5μ.μ.) και σας ζητούμε να είστε συνεργάσιμοι κατά τον έλεγχο στην είσοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Και μη ξεχνάτε… Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.