ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: «Εμείς νικητές»!

Μπορεί το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό να μην έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς, επί της ουσίας, η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη για τον Παναθηναϊκό, όμως ο Γιόνας Ματσιούλις θέλει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ματσιούλις: «Εμείς νικητές»!

«Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για τη βαθμολογία στην Ελλάδα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προχωρήσουμε έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα είτε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είτε στην Ευρωλίγκα δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καν! Θα ήταν μεγάλο λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως και ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Και θέλουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές», τονίζει ο Λιθουανός.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος σημειώνει: «Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι το δεύτερο στη σειρά, γιατί μέσα σε έξι μέρες έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός σε ότι αφορά τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, οπότε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στην τακτική μας. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι! Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πάντα ιδιαίτερες, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, ή τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες. Παραμένουν ξεχωριστά παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...