ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Λαγός, ο Φουρλάνος και το εξωτερικό

Την περίπτωση του Σπύρου Φουρλάνου, του οποίου δεν βγήκε το βήμα στο εξωτερικό, σκέφτηκε ο Τάσος Λαγός και είναι όλο και πιο κοντά στην ανανέωση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λαγός, ο Φουρλάνος και το εξωτερικό

Το σωστό timing για έναν παίκτη ούτως ώστε να κάνει το άλμα στην καριέρα του είναι πολύ σημαντικό. Το περασμένο καλοκαίρι ο Σπύρος Φουρλάνος αποφάσισε να πάει στην Κλαμπ Μπριζ.

Στο Βέλγιο όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, αφού δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε. Έτσι και ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε, δεν αγωνιζόταν και απ’ το Γενάρη επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα (στην Καλλονή). Αυτό το παράδειγμα λοιπόν, σύμφωνα με την «Goal» είναι που… φρέναρει τις όποιες σκέψεις του Τάσου Λαγού για να ψαχτεί από τώρα για ομάδα εκτός Ελλάδας.

Έτσι, φαίνεται πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού, να «δεσμευτεί» μέχρι το 2017 και στο μέλλον να κοιτάξει εκ νέου το βήμα για το εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE