ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Άφησαν ελεύθερο τον Κάρι»

To εγκώμιο του Κάρι έπλεξε ο Ματσιούλις λέγοντας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν ελεύθερο τον συμπαίκτη του και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

«Άφησαν ελεύθερο τον Κάρι»

«Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Κάναμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την έδρα μας ενόψει τελικών». «Με έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, αλλά έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και η ομάδα δεν περιορίζεται μόνο στο ποστάρισμα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε καλά εμένα αλλά άφησε ελεύθερο τον Κάρι που τα έκανε όλα τέλεια».

Για μια ακόμα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: «Προσπαθείτε να με κάνετε να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν το κάνω (σ.σ. γέλια). Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια των τελικών που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και είναι αγώνες που μπορούν να συμβούν όλα. Εμείς μένουμε συγκεκριμένοι για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Για τον αγώνα με την Φενέρ και τον Ομπράντοβιτς: «Εμείς δεν θα πάμε εκεί για να αντιμετωπίσουμε τον Ομπράντοβιτς. Εμείς θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Φενέρ και να συνεχίσουμε με νίκες».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.