ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστ: «Παίξαμε με καρδιά»

Στη θέληση που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ που μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μπατίστ: «Παίξαμε με καρδιά»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Παίξαμε με καρδιά και παλέψαμε. Το κλειδί για μας ήταν η άμυνα. Καμιά φορά οι αριθμοί δεν είναι φίλοι σου, σε άλλο ματς μπορεί να είναι φίλοι σου. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, παλέψαμε, αγωνιστήκαμε με καρδιά, θέλαμε την νίκη και την κατακτήσαμε».

Όσον αφορά στο ματς με την Φενέρ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε: «Σίγουρα θα είναι περίεργο το συναίσθημα να τον βλέπουμε στον αντίπαλο πάγκο. Αλλά για εμάς δεν θα πρέπει να έχει σημασία αυτό. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, για το νικηφόρο σερί των «πράσινων» τόνισε: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά δύσκολα ματς μπροστά μας με την Φενέρ και την Μπαρτσελόνα. Προετοιμάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι η νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...