ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Παρά τη νέα... ταρίφα επί του Ολυμπιακού, ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί.

Γκιστ: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε στο… όπλο της άμυνας, όπου για ακόμα μια φορά ήταν καθοριστικός παράγοντας για την επικράτηση του Παναθηναϊκού.

«Βγήκαμε στο γήπεδο για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Η άμυνά μας έκανε τη διαφορά. Όταν η επίθεση δεν λειτουργεί όπως πρέπει, πρέπει να ανατρέξεις στην άμυνά σου κι αυτό κάναμε σήμερα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...