ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Η φωνή είναι δικό μας καθήκον»

Η «Θύρα 13», με ανακοίνωσή τους ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καλεί όσους πάνε στο ΟΑΚΑ να προστατεύσουν την ομάδα.

«Η φωνή είναι δικό μας καθήκον»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, μετά τα όσα έχουν γίνει μεσοβδόμαδα, αλλά και με τη συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φροντίζουν να τονίσουν ότι θα πρέπει να μην υπάρξουν ακρότητες στο κλειστό.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οπαδών του Παναθηναϊκού, ακολούθησε τις εκκλήσεις της ΚΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και κάλεσε όσους μεταβούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, να περιφρουρήσουν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, η ομάδα μπάσκετ παίζει ακόμα ένα παιχνίδι με τον αιώνιο πελάτη. Είναι ανάγκη για μία ακόμα φορά να τονίσουμε ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη μας, με τη φωνή μας και μόνο. Στο παιχνίδι κυπέλλου πάλι με τον ίδιο αντίπαλο μία φωτοβολίδα παραλίγο να κάνει στην ομάδα μας ανεπανόρθωτη ζημία, χωρίς κανένα απολύτως λόγο και αιτία. Κάθε ένας που κάνει ξανά ανάλογη ενέργεια θα υποστεί και τις συνέπειες. Η ομάδα είναι πάνω απ’όλα και πρέπει να την προστατεύσουμε για μία ακόμα φορά.

Προσοχή σε όλους, αφήστε την ομάδα να κερδίσει και να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά.

Η φωνή είναι το δικό μας καθήκον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE