ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η σταθερά του Πεδουλάκη!

Στην άμυνα απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης, που έκανε ειδική μνεία στον Μαυροκεφαλίδη, αποθέωσε τον κόσμο και μίλησε για το ματς με την Φενέρ.

Η σταθερά του Πεδουλάκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Είχα πει πως δεν είναι καλό να παίζουμε συνέχεια με τον Ολυμπιακό. Μας έλειψε η ενέργεια στην εκκίνηση του αγώνα. Μας επηρέασαν οι στομαχικές διαταραχές του Λάσμε και τα γρήγορα φάουλ του Ούκιτς. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε τη σταθερά της άμυνάς μας. Όταν το ματς πήγε στο τέλος στην κόψη του ξυραφιού μάς βοήθησαν πολύ ο Διαμαντίδης και ο Μαυροκεφαλίδης. Ειδικά για τον Λουκά θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία. Έχει καλή νοοτροπία και ξέρει να περιμένει και μας βοήθησε πάρα πολύ. Εμείς κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί το διαβάσαμε καλύτερα. Τα μεγάλα ματς κρίνονται συνήθως στο πέντε εναντίον πέντε. Προσπαθούμε να χτίσουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν είναι εύκολο».

Για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές ήταν σε καλά πλαίσια και νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε όλοι μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με τη «Φενέρ»: «Έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες και μας προβληματίζει η ενέργεια. Έχει δίκιο ο κόουτς Μπαρτζώκας να λέει για τους τραυματισμούς και την κόπωση. Εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα στην πρώτη φάση και τότε μας κρεμάσατε».

Για το γιατί δεν έγιναν προσθήκες, παρά τους τραυματισμούς: «Εμείς δεν θέλαμε να πειράξουμε το μπάτζετ μας. Θέλουμε να είμαστε νοικοκυρεμένοι. Η διοίκηση είναι εδώ για ό,τι χρειαστεί. Δεν χρειάζεται να πάρεις παίκτη, αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορείς να δουλέψεις πάνω π.χ. στον Παππά. Στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να παίξεις αν δεν παίξεις άμυνα και δεν διαβάζεις το παιχνίδι. Έχουμε αδυναμίες, έχουμε αυτογνωσία και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...