ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να μας ξανάρθετε…

Για δεύτερο σερί ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 58-48 και έστειλε μήνυμα, ενόψει των αγώνων στην Ευρωλίγκα. Εκπληκτική και υποδειγματική η ατμόσφαιρα στο κλειστό από 15.000 κόσμο. Ανώτερη, ξανά, η ομάδα του Πεδουλάκη.

Να μας ξανάρθετε…

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία δίκαιη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δείχνοντας για άλλη μία φορά την ανωτερότητα του στο ΟΑΚΑ.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και στο τέλος του προηγούνταν με 17-12 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραμέλ Κάρι ο οποίος πέτυχε 10 πόντους από τους 17 του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός εξισορρόπησε το παιχνίδι ,παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 27-25.

Το σκορ ήταν πολύ χαμηλό κάτι που οφειλόταν στις σκληρές άμυνες των δύο ομάδων αλλά και στην αστοχία αυτών. Κακό ήταν το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο για τους πρασίνους καθώς οι Διαμαντίδης και Λάσμε έφτασαν τα τρία φάουλ .Στο σημείο αυτό ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια και προηγήθηκε με 28-31.Εκεί ανέλαβε ο Γκιστ τόσο αμυντικά (εντυπωσιακή τάπα στον «άφαντο» για άλλο ένα ντέρμπι Σπανούλη) όσο και επιθετικά με την επίτευξη 6 πόντων από τους 13 του Παναθηναϊκού στο τρίτο δεκάλεπτο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τέταρτο δεκάλεπτο οι πράσινοι στερήθηκαν των υπηρεσιών το Στέφαν Λάσμε ο οποίος ένιωσε μια αδιαθεσία και έκατσε στον πάγκο .Στο σημείο αυτό βοήθησε με τα ριμπάουντ του ο Μαυροκεφαλίδης ενώ ο Διαμαντίδης ανέλαβε τα ηνία στην επίθεση πετυχαίνοντας στο τέταρτο δεκάλεπτο 7 από τους 18 πόντους του «τριφυλλιού».

Έτσι οι πράσινοι έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση με 58-48. Οι καλύτεροι για τον Παναθηναϊκό οι Κάρι με 12 πόντους ,Διαμαντίδης και Γκιστ με 10 αλλά και Μπράμος με 9. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο και βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό αμυντικά αλλά και στα ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 27-25, 41-37, 58-48

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 9 (1), Κάρι 12 (2), Μπατίστ, Φώτσης 6 (6 ριμπάουντ), Ούκιτς 2, Λάσμε 4, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 10 (5 ασίστ), Γκιστ 10 (6 ριμπάουντ), Παππάς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 3 (1)

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 8 (8 ριμπάουντ), Σπανούλης 3 (1/8 τρίποντα), Περπέρογλου 4, Σλούκας 4, Κόλινς 2, Σίμονς 3, Λοτζέσκι 10 (1), Πρίντεζης 8, Μάντζαρης 6 (1), Καββαδάς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...