ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πάντα διψάμε στο ΟΑΚΑ»!

Στο ΟΑΚΑ πάντα είναι αλλιώς και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού «διψούν» για τη νίκη, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση. Πόσω μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως σήμερα.

«Πάντα διψάμε στο ΟΑΚΑ»!

«Στο ΟΑΚΑ διψάμε για τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Για αυτό ήταν και χαμηλό το σκορ», τόνισε ο φόργουορντ του τριφυλλιού και σχολίασε για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Ομπραντοβιτς έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό. Θα τον χαιρετήσουμε πριν το παιχνίδι αλλά μετά το τζάμπολ όλοι θα θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει ο τρεις ήττες που έχει στα πρώτα παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.