ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Φραντζέσκος: «Κάνει τη διαφορά ο Μπεργκ»

Ο προπονητής της ομάδας Κ-17 του Παναθηναϊκού και παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, Κώστας Φραντζέσκος, βγάλει το καπέλο στον Μάρκους Μπεργκ και μιλάει για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Φραντζέσκος: «Κάνει τη διαφορά ο Μπεργκ»

Διαβάστε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Κώστα Φρατζέσκου στον Arena 89,4:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τεράστια ανανέωση με παιδιά από τις ακαδημίες και έμπειρους από το εξωτερικό και είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα. Από εδώ και πέρα θα έχει λιγότερα σε σχέση με την αρχή που ήταν πάρα πολλά. Επίσης αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός φέτος το έκανε και η ΑΕΚ πέρυσι. Βλέπουμε όμως την διαφορά και πόσο καλύτερα του βγήκε του Παναθηναϊκού που στηρίχτηκε στους μικρούς. Υπάρχει ταλέντο”.

Για τον Μπεργκ: “Ο Μπεργκ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, δίνει το 100% στις προπονήσεις, είναι πολύ φιλικός με όλους και εγκλιματίστηκε αμέσως στην ομάδα. Τον ποδοσφαιριστή τον παίρνεις για την διαφορά και από εκεί και πέρα μετράνε πολλά. Πρέπει να δεθεί με την ομάδα ώστε να καταλάβει που βρίσκεται και που παίζει. Ο Μπέργκ το έκανε αμέσως όλο αυτό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ