ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τώρα ο παλιόφιλος, Ζοτς!

Αφού έστησε νέο «πάρτι» απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έχει φουλ ψυχολογία και στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο ματς της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα με την Φενέρμπαχτσε!

Και τώρα ο παλιόφιλος, Ζοτς!

Ούτε να το χαρεί πολύ έχει χρόνο, ούτε τίποτα. Ο Εξάστερος έκανε το καθήκον του κόντρα στον Ολυμπιακό, τον νίκησε κατά κράτος για δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ, «χόρτασε» τον κόσμο με νέα νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, αλλά αυτά ανήκουν ήδη στο… χθες!

Γιατί καλή η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καλό το χθεσινό οριστικό «κλείδωμα» της πρωτιάς στην Α1, καλή η πλήρης ανωτερότητα επί των Πειραιωτών, αλλά την Πέμπτη ακολουθεί παιχνίδι… φωτιά και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία.

Η αρμάδα του Πεδουλάκη ταξιδεύει για την Τουρκία όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σε ένα παιχνίδι δεδομένα ιδιαίτερων συνθηκών, τόσο αγωνιστικά, όσο και συναισθηματικά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιατί ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι στο 3-0 στο Top-16 και γίνεται ξεκάθαρο φαβορί όχι για πρόκριση, αλλά για κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου (που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ), εφόσον φύγει με το διπλό.

Την ίδια ώρα, η Φενέρ παίζει ολίγον τι την ύπαρξή της, διότι μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και το… τρένο δεν βαδίζει σε σωστή βάση.

Όσο για το συναισθηματικό «κομμάτι», δεδομένα θα υπάρξει ένα περίεργο κλίμα όταν παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Φώτσης που συνέδεσαν την καριέρα τους με τον Ζοτς και ο τελευταίος με το τριφύλλι θα συναντηθούν στο παρκέ της Πόλης.

Δεν θα είναι βέβαια σαν όταν θα έρθει στην Ελλάδα ο φίλος Ζέλικο. Γιατί τότε το ΟΑΚΑ θα μοιάζει πολύ μικρό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.