ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Respect στον Πεδουλάκη

Ό,τι θέλει κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αργύρης Πεδουλάκης. Κάθε φορά τον εγκλωβίζει ακόμα περισσότερο. Τον «δένει» πιο σφιχτά. Στο 6-0 το σκορ με τον Μπαρτζώκα εκεί που «καίει» η μπάλα.

Respect στον Πεδουλάκη

Δεν περιμέναμε το χθεσινό ντέρμπι για να βγάλουμε το καπέλο στον Αργύρη Πεδουλάκη. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει δείξει έργο στον Παναθηναϊκό, έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους σε μια μεταβατική σεζόν και εξίσου δίκαια έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Κι όλα αυτά τα έχει κερδίσει με την δουλειά του. Μια δουλειά μέσα από δυσκολίες (η φετινή προβληματική εκκίνηση), που αποδίδει και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει την σφραγίδα του Έλληνα κόουτς.

Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στον Ολυμπιακό, κάνει ό,τι θέλει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους «ερυθρόλευκους», στήνει τον Εξάστερο εξαιρετικά και δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη στιγμή που οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν αντίπαλοι στους «αιωνίους», ο Πεδουλάκης μετράει έξι νίκες, έναντι τριών του Μπαρτζώκα. Αλλά, οι τρεις του τεχνικού των Πειραιωτών ήταν όλες σε παιχνίδια που δεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο.

Εν αντιθέσει με αυτές του «Άρτζι», όπου αν βγάλουμε την χθεσινή που δεν ήταν και το πιο… must win παιχνίδι, τα υπόλοιπα πέντε έκριναν τίτλο. Πέρσι το 3-0 στη «σκούπα», ο τελικός του Κυπέλλου και ο φετινός ημιτελικός στον ίδιο θεσμό.

Κι όλοι αυτοί οι αγώνες έχουν τη δική του υπογραφή, αφού ο Ολυμπιακός ξεπερνά με το ζορί τους 50 πόντους (ή κι όχι) σε πολλές περιπτώσεις.

Σεζόν 2012-2013 Playoffs Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 51-64

Σεζόν 2012-2013 Playoffs Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 63-52

Σεζόν 2013-2014 Κύπελλο Ελλάδας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 67-59

Σεζόν 2013-2014 Κανονική περίοδος Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 58-48

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...