ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η… φιλοσοφία του «Άρτζι»

Δεν κοιτάζει από τώρα τη βαθμολογία ο Αργύρης Πεδουλάκης που δηλώνει πως τον Παναθηναϊκό τον περιμένει μια δύσκολη αποστολή στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Η... φιλοσοφία του «Άρτζι»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και στη δεδομένη κούραση που υπάρχει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως άπαντες πρέπει να βρουν την απαιτούμενη ενέργεια για το διπλό την Πέμπτη.

«Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς της στη φετινή Ευρωλίγκα. Παίζει ακόμη πιο επιθετικά στην έδρα της. Έχει υπομονή, διαβάζει όλα τα mismatch και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Η φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες και ότι θα παίξουμε την Πέμπτη με μία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση όμως και θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε», ήταν τα λόγια του «Άρτζι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...