ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Ντροπή σου Αλαφούζε…

Γιατί κρατάς ακόμα στο ρόστερ τον Πράνιτς; Γιατί δεν έχεις περάσει από ανιχνευτή ψεύδους τα παιδιά της ακαδημίας; Γιατί επιτρέπεις στον Κουτρουμπή να πανηγυρίζει τα γκολ της τριφυλλάρας; Αναρωτιέται ο Βασίλης Μοιρώτσος...

Ντροπή σου Αλαφούζε…

Ντροπή σου Αλαφούζε. Είσαι ένας παράγοντας ελάχιστων ετών και δεν παίρνεις παράδειγμα από τον έμπειρο Χρήστο Πανόπουλο. Πέρασαν κιόλας δύο μέρες κι ακόμα να στείλεις πίσω στην Κροατία τον Ντάνιελ Πράνιτς. Αυτόν τον Κροάτη, που δεν σεβάστηκε την ιστορία του Παναθηναϊκού και δέχτηκε να φωτογραφηθεί με δύο παιδιά από τις ακαδημίες της Ξάνθης, παρ’ όλο που είδε τη φόρμα και τι έμβλημα φορούσε.

Ντροπή σου Αλαφούζε. Δεν ακολουθείς το παράδειγμα του Πανόπουλου, ο οποίος με την σημερινή ανακοίνωση – μνημείο, ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, όταν γράφει για διαιτητές. Και κάλεσε τα παιδιά να έχουν ως πρότυπο τον Βασίλη Τοροσίδη. Ναι, τον Τοροσίδη, που έβριζε σπίτια στη φυσούνα του γηπέδου της Ξάνθης επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό.

Ντροπή σου Αλαφούζε. Ντροπή σου, που δεν έχεις περάσει από ανιχνευτή ψεύδους όλα τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για να εντοπίσεις αν αγαπούν την ομάδα ή υποστηρίζουν Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Πετράλωνα, ώστε να τα στείλεις πίσω στα σπίτια τους. Όπως ακριβώς έκανε ο Πανόπουλος. Δεν γεννήθηκαν τα δύο παιδιά Ξάνθη; Δεν έχουν το δικαίωμα να περάσουν το κατώφλι των ακαδημιών του συλλόγου.

Ντροπή σου Αλαφούζε. Που επιτρέπεις στον Κουτρουμπή να πανηγυρίζει γκολ της τριφυλλάρας, ενώ πέρσι πανηγύριζε εκείνα της ΑΕΚάρας. Που έχεις στην ομάδα σου τον Σίλντεφελντ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ΠΑΟΚάρας. Που απέκτησες τον Καρέλη, ξεχνώντας ότι είχε ξεκινήσει από τον Εργοτέλη.

Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...