ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σεβόμαστε τον Ζοτς, αλλά μόνο νίκη»!

Άπαντες στον Παναθηναϊκό σέβονται την ιστορία του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως δήλωσε ο Στέφαν Λάσμε, στόχος είναι μόνο το διπλό επί της Φενέρμπαχτσε!

«Σεβόμαστε τον Ζοτς, αλλά μόνο νίκη»!

«Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει κούραση αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για την Φενέρ που θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη και να συνεχίσει στο Top 16. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την άμυνα μας. Αν το κάνουμε θα πάνε όλα καλά».

Στη συνέχεια ο Αφρικανός σέντερ πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν την ιστορία του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού. Όλοι τον σεβόμαστε αλλά πάμε να νικήσουμε. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και τη front line».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...