ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρούλα Στεφανάκη

Απέφυγε το… δράμα και πάει για την 15η κούπα του

Από τη στιγμή που απέφυγε το… δ(Δ)ράμα, μπορεί πλέον να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον πρώτο τελικό της χρονιάς. Η Ρούλα Στεφανάκη ντεμπουτάρει στο panathinaikos24.gr.

Απέφυγε το…  δράμα και πάει για την 15η κούπα του

Κόντρα στον ψυχωμένο ΚΑΟΔ ο Παναθηναϊκός κατάφερε έστω και στην παράταση να αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα και να πάει χωρίς έξτρα σκοτούρες στην Κρήτη για το πρώτο μεγάλο ματς της φετινής σεζόν κόντρα στον Άρη. Για την πρώτη κούπα της σεζόν και το 15ο Κύπελλο Ελλάδας συνολικά.

Ωστόσο η εμφάνισή του στη Δράμα θα πρέπει να προβληματίσει παίκτες και τεχνική ηγεσία εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αργύρη Πεδουλάκη, η κούραση ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες, που λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα του.

Αναμφισβήτητα η κούραση έπαιξε ρόλο, τρία ματς μέσα σε εννέα μέρες δεν είναι εύκολο, ακόμη και για τον Παναθηναϊκό, που δεν είναι πρωτάρης σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, μία ενδεχόμενη ήττα τη δεδομένη χρονική στιγμή και συγκεκριμένα, τέσσερις μέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου, θα λειτουργούσε «καταστροφικά», κυρίως στην ψυχολογία των παικτών.

Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, τα οφέλη από την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ είναι πολύ περισσότερα από το θετικό αποτέλεσμα.

Το ότι του βγήκε η… ψυχή να επικρατήσει του ΚΑΟΔ, που θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ, είναι θέμα που θα απασχολήσει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο τις μέρες που απομένουν πριν από τον τελικό.

Διότι δε φτάνει μόνο να χεις το όνομα, αλλά να το αποδεικνύεις και στο παρκέ.

Και ο Άρης είναι μια ομάδα που διψάει για τον τίτλο, η τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, ήταν το 2004 κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό και μόνο τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

Και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι ξέρουν να διαχειρίζονται ανάλογες καταστάσεις και αυτό περιμένουμε να κάνουν και αυτή τη φορά, στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE