ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…

Μπορεί να μη σε συζητούν για τους τίτλους σου, μπορεί να μη σε μνημονεύουν για τις διακρίσεις σου και τις προκρίσεις σου στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» αλλά το όνομα σου ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Παγκόσμια αναγνώριση φίλε Ολυμπιακέ. Γράφει ο Ψυχίατρος.

 Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…

Μετά τη Σάντος και τον Πελέ λοιπόν, και οι Σουηδοί για σένα μιλούν. Έρχεται η www.svenskafans.com, ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου στη Σουηδία και γράφει για σένα. Ναι για σένα. Η πράσινη προπαγάνδα βλέπεις που αμφισβητεί και «λασπολογεί» τις τρανές σου επιδόσεις, ξεπέρασε τα στενά όρια της χώρας μας, και η γραφικότητα πια κυριάρχησε έναντι στα ακαταμέτρητα κατορθώματα σου. Οι γραφικοί Σουηδοί, που ως καλά γνωρίζεις είναι όλοι Παναθηναϊκοί ή τουλάχιστον Αντί-Ολυμπιακοί δημοσίευσαν πρόσφατα εκτενές αφιέρωμα θέλοντας να θίξουν το θέμα των δανεικών στη Super League. «Δωρεάν δανεισμός με επιτόκιο έξι πόντους» είναι ο ευφάνταστος τίτλος και οι άσχετοι αναρωτιούνται πως γίνεται να έχεις 50 επαγγελματικά συμβόλαια ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι 19 να είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες και μάλιστα οι 15 από δαύτους να παίζουν στην ίδια κατηγορία με σένα.

Η γραφικότητα τους και το κόμπλεξ τους δεν έχει όρια. Συνεχίζουν οι «άμπαλοι» με τη προκλητική διαπίστωση : «Θες να αυξήσεις τις πιθανότητες παραμονής σου στη Σούπερ Λίγκα; Τότε δανείσου από τον Ολυμπιακό». Και σαν να μη φτάναν όλα αυτά, για να αποκτήσουν επιχειρήματα, συγκρίνουν το ελληνικό πρωτάθλημα – το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα- με το αγγλικό, το ισπανικό, το ιταλικό και άλλα και υποστηρίζουν ότι ενώ σε αυτά τα πρωταθλήματα οι πρωτοπόροι έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ από σένα, ζήτημα να έχουν 3-4 δανεικούς στην ίδια λίγκα. Που να ξέρουν τα γατάκια…

Η αλήθεια είναι μία και δεν χωρά αμφισβήτηση. Εσύ το ξέρεις το παιχνίδι καλά. Η ομάδα, ο πρόεδρος, ο πύρινος σου κόσμος δεν συγκρίνονται με τίποτα και κανέναν. Η πράσινη κλάψα και γραφικότητα, με τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας επιχειρεί μάταια να μειώσει τις αδιαπραγμάτευτες επιτυχίες σου τολμώντας μάλιστα με θράσος να παραπληροφορεί και τους αθλητικούς συντάκτες στο εξωτερικό. Εσύ μη μασάς, να καμαρώνεις.

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ