ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Εθελοντική Αιμοδοσία «Θύρα 13»

Ξεκίνησε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η «Θύρα 13», στον Ερυθρό Σταυρό και θα διαρκέσει έως τις 21 Φεβρουαρίου.

Εθελοντική Αιμοδοσία «Θύρα 13»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Θύρας 13»

Η Θύρα 13 διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διαθέτει στον Ερυθρό Σταυρό. Η αιμοδοσία θα γίνεται στον Ερυθρό Σταυρό από τις 17 μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 13.30 μ.μ. και από τις 17.00 μ.μ. μέχρι τις 19.30 μ.μ.

Σκοπός της αιμοδοσίας είναι να ενισχύσουμε την τράπεζα ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας αλλά και όποιος άλλος άνθρωπος βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της, έχουν δοθεί πάνω από 300 μπουκάλες σε πολλούς αδερφούς μας και σε μέλη των οικογενειών τους.

Ενισχύστε την προσπάθεια μας γιατί αφορά όλους μας. Παράλληλα, μπορείτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή να δώσετε αίμα και σε άλλα νοσοκομεία και να πείτε ότι θέλετε να πάνε στην τράπεζα αίματος Θύρα 13-ΠΑΟ, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Περιμένουμε την ενίσχυση σας για να δώσουμε βοήθεια σε αδερφούς μας που το έχουν ανάγκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE