ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόνο οι ανακοινώσεις για Ράιτ

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Ζακ Ράιτ στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται στην Ελλάδα και ντύνεται άμεσα στα πράσινα.

Μόνο οι ανακοινώσεις για Ράιτ

Οι επαφές με την Μπάμπεργκ είναι προχωρημένες και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Με τον παίκτη, υπάρχει συμφωνία και αναμένεται η συγκατάθεση της γερμανικής ομάδας. Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας, ο Ράιτ να έρθει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία να πάρουν παίκτη μέχρι την έναρξη του δευτέρου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας (την επόμενη Τετάρτη), αν θέλουν ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...