ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Derby stories: Το λιμάνι… και ο Καπουράνης! (vid)

Ένα από τα «διπλά» που έμειναν στην ιστορία κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν κι αυτό της σεζόν 1995-1996, σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός έκανε θαύματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Derby stories: Το λιμάνι…  και ο Καπουράνης! (vid)

Οι «πράσινοι» είχαν…  ξεράνει τους Πειραιώτες στις 2 Δεκέμβρη του 1995, στο παλιό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και λίγο πριν αρχίσει η κυριαρχία των «ερυθρόλευκων». Στο 51’ του αγώνα,  το «τριφύλλι» με τον Ρότσα στον πάγκο είχε πάρει προβάδισμα με τον Μπορέλι, όμως 9 λεπτά αργότερα, ο Καραπιάλης έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Γιώργος Καπουράνης στο 88’ κατάφερε να σκοράρει και να δώσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη και στους οπαδούς την ευκαιρία να… φτιάξουν σύνθημα, με το επώνυμό του και το λιμάνι, σε ένα απ’ τα καλύτερα «πικαρίσματα» που έχουν γίνει ποτέ σε ντέρμπι «αιωνίων».

Σε μια χρονιά πάντως που το τριφύλλι κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «4» της Ευρώπης και να κρατήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα. Από την επόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κρίση, καθώς το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, αποχωρεί σχεδόν η μισή ομάδα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE