ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Είσαι ένα πιστόλι…

…που με σημαδεύει! Ο «Ψυχίατρος» γράφει για τον διαιτητή Θάνο, καθώς και «να θέλουμε να αγιάσουμε δεν μπορούμε».

Είσαι ένα πιστόλι…

Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός, αδέρφια, είναι σε ανοδική πορεία; Αμφιβάλλει κανείς ότι με τα χίλια μύρια προβλήματα, οικονομικά και μη, η ομάδα αυτή αποπνέει υγεία στο καθαρά ποδοσφαιρικό της κομμάτι; Αμφιβάλλει κανείς ότι η δουλειά που γίνεται στο «Γ. Καλαφάτης» έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, σε ένα πρωτάθλημα, βέβαια, που θα παιχτεί με ίσους όρους; Όχι, είναι η απάντηση.

Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ΟΜΑΔΑ. Μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις και που ό, τι έχει κάνει φέτος, το έχει κάνει με το «σπαθί της». Δίχως σπρωξίματα, δίχως «βοήθειες». Μόνο με τη δουλειά και με τη μεθοδικότητα που διακρίνει αυτό το εξαιρετικό τιμ που έχει αναλάβει το «τριφύλλι». Και που πρέπει, χωρίς καμία μα καμία αμφιβολία, να συνεχίσει το έργο του.

Πάμε παρακάτω. Και να θες να αγιάσεις, δεν μπορείς. Σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, χθες και με έναν Παναθηναϊκό να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, απέναντι στον Αρη, έρχεται ένα… πιστολέρο και σε σημαδεύει. Βάζει «φωτιά» από το πουθενά, κάνει τους 15000 φίλους του Παναθηναϊκού να βράζουν και τους ποδοσφαιριστές να εκνευρίζονται από το πουθενά.

Κυρίες και κύριοι, ο Δημήτρης Θάνος. Αυτός ο μέγας, ο Αγρινιώτης που θέλει να γίνει και διεθνής, με μια απόφαση – εφεύρεση, κατάφερε  να δείξει, για μια ακόμη φορά, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Το πέναλτι που δίνει στον Αρη, στη φάση του Μέντες με τον Οικονομόπουλο, είναι όχι ανθρώπινο λάθος, αλλά ένα μήνυμα. Μια επίδειξη ισχύος από τα… ψηλά. Μια επίδειξη δύναμης, ενόψει της συνέχειας…

Φαίνεται πως το 0-3 ήταν αχώνευτο σε πολλές πλευρές. Και θα συνεχίσει να είναι, καθώς κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν πως τα «παιδαρέλια» του Αναστασίου ισοπέδωσαν τους Πειραιώτες μέσα στο σπίτι τους και φροντίζουν να βγάλουν αυτή τη… στενοχώρια, με πάσης φύσεως «Θάνους» και αποφάσεις τους. Κρατηθείτε, γιατί κάτι μου λέει ότι θα έρθουν κι άλλοι «Θάνοι» στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αλλά αυτή η ομάδα είναι αποφασισμένη να μην τους κάνει το χατήρι κι όπως είπε κι ο κόουτς χθες να «μην πέσει στην παγίδα»…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ