ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Με χαρά θα υποδεχθούμε τον Ζέλικο, αλλά…»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό και την αγχωτική νίκη της ομάδας του, αναφέρθηκε στην κούραση των παικτών αλλά και στην απροσεξία τους σε κάποιες φάσεις, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του Ζέλικο την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

«Με χαρά θα υποδεχθούμε τον Ζέλικο, αλλά…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

«Ξέραμε ότι τα παιχνίδια μετά την Ευρώπη κρύβουν παγίδες, πόσο μάλλον απέναντι σ’ ομάδες διψασμένες ομάδες να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Η ομάδα μπόρεσε, έτρεξε, έβγαλε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Μέχρι την τέταρτη περίοδο όλα ήταν καλά, μετά λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές, ούτε για στεναχώριες. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι μαζί, δυνατή, θα παλέψει. Έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία. Με χαρά θα έχουμε τον Ζέλικο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Τα παιδιά βρήκαν χρόνο, προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί προσπάθησε, του εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.