ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ομπράντοβιτς: “Απέναντι στην αγάπη μου…”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, για το αυριανό "δύσκολο παιχνίδι γι' αυτόν" όπως το χαρακτηρίζει και τη μεγάλη επιστροφή στο "σπίτι" του. Τι δηλώνει για τα όσα είπε νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ομπράντοβιτς:

Η αποστολή της Φενέρ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και το panathinaikos24.gr υποδέχθηκε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της τουρκικής ομάδας. Κουρασμένος από την πτήση, μα… τζέντλεμαν. Δέχθηκε να μας μιλήσει έστω και για λίγο και να εκφράσει για μια ακόμη φορά τα αισθήματα που έχει για τον Παναθηναϊκό, τη “μεγάλη του αγάπη”, όπως τον χαρακτηρίζει…

Ο Ζοτς εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος, μίλησε για την δύσκολη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ευχήθηκε στον «Φράγκι» καλή επιτυχία ως προπονητής πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Καλώς ήλθατε στην Αθήνα, ιδιαίτερο το αυριανό παιχνίδι,  έτσι δεν είναι;

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για μια ακόμα φορά στην Αθήνα, επειδή τη θεωρώ πραγματικά σπίτι μου. Είμαι πολύ λυπημένος όμως που πρέπει να παίξω εναντίον του Παναθηναϊκού εδώ.  Απέναντιστην μεγάλη μου αγάπη. Πάρα πολύ θα έλεγα. Είχα αυτό το συναίσθημα και στο ματς της Τουρκίας αλλά εδώ είναι πολύ πιο δύσκολο για μένα, να παίξω στην Αθήνα. Αγαπάω την ομάδα και δεν θα είναι εύκολο για εμένα το αυριανό…

Από την άλλη πλευρά σκέφτομαι τη θέση και των δύο ομάδων, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είμαστε και δυο στο 5-5, έτσι και οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ειδικά όμως για εμάς, διότι γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο που έρχεται εδώ”.

Ο κόσμος αναμένεται να σας αποθεώσει. Τι περιμένετε;

“Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μου δείξει σεβασμό και αγάπη και το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Πως είναι δυνατόν να ξεχάσω τόσα χρόνια με όλους αυτούς. Είναι στην καρδιά μου και το ξέρουν”.

Νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε να επιστρέψετε στον Παναθηναϊκό και να ξεπεράσετε στα ευρωπαϊκά τη Ρεάλ…

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού. Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Θα έχω την ευκαιρία να τον συναντήσω και να τα συζητήσουμε…».

Στον απέναντι πάγκο θα έχετε έναν παλιό παίκτης σας…

«Σαφώς! Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον «Φράγκι», έναν σπουδαίο φίλο μου και του εύχομαι να γίνει ένας μεγάλος προπονητής, όπως ήταν και ως παίκτης. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο παιχνίδι».

Σε ποιό επίπεδο βρίσκεται η Φενέρ αυτή την εποχή σε σχέση με αυτό που περιμένατε το καλοκαίρι;

«Βρεθήκαμε αργά το καλοκαίρι, αυτό που μετράει είναι η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, αυτό πρέπει να σκεφτούμε. Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες, είμαστε μια καινούργια ομάδα και προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτεροι. Κάναμε κάποιες αλλαγές γιατί είχαμε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς, όπως και ο Παναθηναϊκός. Θα δούμε. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...