ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Ξέρουμε τι μας περιμένει…»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο Β΄ ημίχρονο, ενώ παράλληλα στάθηκε στην όμορφη ατμόσφαιρα του γηπέδου, το οποίο ήταν κατάμεστο.

Αλβέρτης: «Ξέρουμε τι μας περιμένει…»

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε και για την πρόθεση της ομάδας του να τρέχει και να βρίσκει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, κρατώντας ωστόσο την αμυντική της ταυτότητα.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μάικ Μπράμος ο οποίος στάθηκε στην καλή παρουσία των «πρασίνων» στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ίκαρο στην Χαλκίδα:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ποιοτικός ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. Το σημερινό ματς έγινε σε μια πολύ όμορφη πόλη και σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε γήπεδα γεμάτα από κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και υποστηρίζει την ομάδα του, με τον τρόπο που είδαμε σήμερα.

Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για μας. Ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα με μαχητικούς παίκτες, παίζει καλό μπάσκετ και ήρθαμε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Το δείξαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο αμυντικά πήγαμε πολύ υψηλά το σκορ. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, κι έτσι μπορέσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βρούμε ελεύθερα σουτ. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο για μας ξέρουμε τι μας περιμένει αρχής γενομένης, από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Θέλουμε να ανεβάσουμε το σκορ, να δούμε αιφνιδιασμούς κι εύκολα καλάθια, αυτή είναι η πρόθεση μας. Έχουμε βάλει κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας, κι αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Φυσικά θέλουμε να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα, γιατί αυτή η ομάδα έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει καλή άμυνα».

Από τη δική του πλευρά, ο Μάικ Μπράμος υπογράμμισε ότι: «Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την αμυντική μας ένταση και παράλληλα διατηρήσαμε τον καλό ρυθμό που είχαμε στην επίθεση. Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο και χαρήκαμε πολύ αυτό το ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...