ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπυρόπουλος: «Μπορούμε και χωρίς τον Μπεργκ»

Ο Τάκης Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας η οποία παρότι δεν είχε τον Μπεργκ στην σύνθεση της κατάφερε και πήρε τη νίκη.

Σπυρόπουλος: «Μπορούμε και χωρίς τον Μπεργκ»

Επίσης στάθηκε στην παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι παίρνουν εμπειρίες και γίνονται ολοένα και καλύτεροι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού:

«Πριν αρχίσει ο αγώνας λέμε να μπούμε δυνατά και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο, έτσι φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρα σημαντική η απουσία του Μπεργκ, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να σημειώσουμε γκολ όταν δεν τον έχουμε στην διάθεση μας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλαμε τη νίκη και τα νέα παιδιά που μπήκαν έδειξαν ότι αξίζουν και παίρνουν εμπειρίες. Δεν θέλουμε να έχουμε διαφορά στα playoffs από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς θέλουμε να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση.

Είμαι ικανοποιημένος που νικήσαμε πρώτα απ’ όλα παρά για την απόδοση μου, όποτε μου πει ο προπονητής δίνω το 100%. Όσον αφορά τον κόσμο θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να γεμίζει το γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.