ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Αλαφούζος: “Μεγάλη η απώλεια Κυράστα”

Ανακοίνωση σχετικά με τη συμπλήρωση δέκα ετών από το χαμό του Γιάννη Κυράστα, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος.

Αλαφούζος:

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού κόσμου, δεν έχει ξεχαστεί αυτό το θλιβερό γεγονός, για τον άνθρωπο που τίμησε με την παρουσία του στο σύλλογο τόσο σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με προσωπική του δήλωση, χαρακτήρισε βαθιά απώλεια για το σύλλογο τον προ δεκαετίας χαμό του Γιάννη Κυράστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό του Γιάννη Κυράστα που βύθισε στο πένθος την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο κόσμος του Συλλόγου, τιμάμε τη μνήμη ενός μαχητή και σπουδαίου ανθρώπου που οδήγησε ως παίκτης και ως προπονητής το Τριφύλλι σε κατακτήσεις τίτλων και σε σημαντικές ευρωπαϊκές πορείες.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος, δήλωσε σχετικά «Ο Γιάννης Κυράστας ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος και σημαντικός αθλητής, σαν εκείνους που κάνουν τον Παναθηναϊκό Σύλλογο Μεγάλο. O πρόωρος χαμός του παραμένει μια βαθιά απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είχε να προσφέρει ακόμα πολλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE